Edios - opinie o naszej firmie

Na tej podstronie znajdziesz automatycznie zaci─ůgni─Öte opinie o naszej firmie i referencje naszych klientów wystawione w internecie:


Marcin, 17 czerwca 2022
cylex.pl


"Polecam wspó┼éprac─Ö z t─ů Agencj─ů, od roku pozycjonuj─ů mój sklep z artyku┼éami biurowymi mmpartners.eu w google i wyniki s─ů bardzo dobre. Wzrost ilo┼Ťci fraz w top10 i top3, a ja widz─Ö wi─Öcej zamówie┼ä w moim sklepie. Wcze┼Ťniej wspó┼épracowa┼éem z dwoma innymi pozycjonerami i nie by┼éo praktycznie ┼╝adnych efektów a brali kas─Ö."


Karol, 27.08.21
firmy.net

"Z firm─ů Edios wspó┼épracuj─Ö od ko┼äca 2020 roku, kiedy zakupi┼éem system do tworzenia og┼éosze┼ä lokalnych (jak OLX). Nasza platforma to www.tofore.pl czyli platforma og┼éosze┼ä sprz─Ötu na wynajem. System okaza┼é si─Ö naprawd─Ö strza┼éem w dziesi─ůtk─Ö, bo posiada wiele funkcjonalno┼Ťci o których nawet nie my┼Ťleli┼Ťmy podczas jego zakupu, a dzisiaj z nich korzystamy. W mi─Ödzyczasie wdro┼╝yli┼Ťmy kilka zmian (bardzo przyst─Öpne wyceny) oraz otrzymali┼Ťmy praktycznie po kosztach upgrade do nowej wersji systemu."


Bartek, 15 kwietnia 2021
oferteo.pl


"Polecam z ca┼éego serca. ┼Üwietny support, bardzo merytoryczny. Pan Edward bardzo, bardzo cierpliwy :) Skrypt dzia┼éa ┼Ťwietnie, mo┼╝na go dowolnie modyfikowa─ç, maj─ůc wsparcie supportu."


Sebastian K, 1 czerwca 2019
oferteo.pl


"Wysoka jako┼Ť─ç us┼éug w dobrej cenie. Firma od wielu lat pomaga, podczas gdy inni nie dali rady. Mo┼╝na na nich liczy─ç zawsze. Polecam wszystkim."


Gerard B, 2 maja 2019
oferteo.pl


"W tym momencie produkt jakim jest skrypt ogłoszeniowy, w zasadzie nie ma konkurencji. Dodatkowo wsparcie jakie wykazuje firma podczas i po zakupie produktu jest nie do przecenienia, w dzisiejszych realiach niespotykane. Jednoznaczna rekomendacja."


Damian, 29 sierpnia 2018
opineo.pl


"Bardzo dobry kontakt. Pomoc - wsparcie te┼╝.Jestem zadowolony i polecam."


Hajper, 18 maja 2018
opineo.pl

 
"kontakt i pomoc-super w skrypcie og┼éosz─Ö jednak brakuje wiadomo┼Ťci wewn─ůtrz serwisu mi─Ödzy u┼╝ytkownikami"


Martin, 23 listopada 2017
opineo.pl


"Od kilku lat wspó┼épracuj─Ö z firm─ů EDIOS, najpierw kupi┼éem ich pierwszy skrypt katalogu firm, teraz dokona┼éem zakupu najnowszego skryptu katalogu i zleci┼éem przeniesienie danych mi─Ödzy skryptami, baza by┼éa do┼Ť─ç du┼╝a, ale wszystko posz┼éo bez problemu, realizacja trwa┼éa 5 dni, dok┼éadnie na tyle si─Ö umawiali┼Ťmy. Support dzia┼éa w ekspresowym tempie, odpowiada nawet w weekendy, z czystym sumieniem mog─Ö poleci─ç firm─Ö i jej skrypty. Pozdrowienia dla Pana Edwarda :)"


Piotr, 20 sierpnia 2017
opineo.pl


"Zleci┼éem firmie edios.pl realizacje bran┼╝owej wyszukiwarki na podstawie ich standardowych skryptów a wi─Öc zlecenie polega┼éo kupnie ich skryptu i dostosowaniu ich pod moje wymagania. Ca┼éa procedura trwa┼éa oko┼éo dwóch tygodni i jestem bardzo zadowolony z efektu. Nie sztuka zrobi─ç co┼Ť na ju┼╝ z licznymi b┼é─Ödami ale sztuka zrobi─ç co┼Ť dobrze i pod tym wzgl─Ödem mog─Ö poleci─ç firm─Ö Edios."


Adrian, 11 sierpnia 2017
opineo.pl


"Polecam, serwis zosta┼é zrobiony dok┼éadnie wed┼éug moich wytycznych, firma sprosta┼éa moim wymogom, bardzo rzetelne odpowiedzi i pomoc w razie problemów."


Pawe┼é ┼╗. Tarnów, 21 grudnia 2016
oferteo.pl


"Zakupiony u nich skrypt uwa┼╝am za trafn─ů decyzj─Ö. Jestem osob─ů która nie ma do┼Ťwiadczenia w aplikacjach webowych, a wykorzystanie gotowego skryptu znacz─ůco u┼éatwia drog─Ö do osi─ůgni─Öcia celu w postaci w┼éasnej strony www b─ůd┼║ serwisu. Skrypt dzia┼éa w 100% jest intuicyjny, czytelny oraz bardzo przyjazny dla administratora oraz odwiedzaj─ůcych. Jeszcze jedno i najwa┼╝niejsze... To bardzo mi┼ée jak klient po zakupie towaru/us┼éugi nie zostaje sam na lodzie, a mo┼╝e liczy─ç na ci─ůg┼ée wsparcie z ich strony. Gor─ůco polecam. Rzetelna i godna zaufania firma."


Miros┼éaw Kopecki. Kraków, 28 sierpnia 2014
oferteo.pl


"Jestem ich klientem od maja. Zakupi┼éem nowy skrypt bazy noclegowej. Wszystko zgodnie z opisem, otrzyma┼éem wszystkie funkcjonalno┼Ťci, a nawet jedn─ů aktualizacje. Mia┼éem problem z konfiguracja poczty, obs┼éuga firmy mi pomog┼éa. Zosta┼éem poproszony o ewentualn─ů opini─Ö, zas┼éuguj─ů na 6."


Dawid, 01.11.11
firmy.net

"Zrobi┼éem portal w oparciu o skrypt Katalog Firm oferowanego przez ediosa. Oprogramowanie na prawd─Ö dobrze napisane i intuicyjne, wczesniej kupi┼éem dwa inne skrypty katalogu firm i niestety przejecha┼éem sie. Bardzo dobry kontakt, jednak jedno co mnie troch─Ö zrazi┼éo to ma┼éy rabat. Chcia┼éem zakupi─ç drug─ů licencje i zaoferowano mi go z 5% rabatem. Mimo wszystko polecam bo zas┼éu┼╝yli na dobre opinie."

 
 

Jak zaci─ůgane s─ů powy┼╝sze opinie?


Skrypt automatycznie wy┼Ťwietla opinie z innych serwisów o firmie Edios. S─ů to opinie otrzymane przez 11 lat naszej pracy na rzecz naszych klientów, którym oferujemy sta┼ée i kompleksowe wsparcie techniczne.
 

Certyfikaty